Hallo lieve vrienden...

Klik hier om terug te keren naar de startpagina
Klik hier om terug te keren naar de startpagina

Gîte RENAUD & Gite RAUTSCH Alsace Vosges Col des Bagenelles

 

Of kiest u ons voor een tussenstop op een lange wandeling over de GR5.

 

Voor sportieve wielrenners en mountainbikes bieden wij een uitstekend basiskamp voor allerlei pittige of minder zware uitdagingen. De befaamde route de Crêtes bevindt zich op minder dan één kilometer!

 

In de wintermaanden kun je al vanaf de voordeur je ski’s of sneeuwschoenen onderbinden. Bovendien zijn de geprepareerde trails goed gemarkeerd èn gratis. Op 15 minuten rijden, vindt u het Alpiene-ski gebied van Lac-Blanc. Met vele pistes voor ieder niveau en z’n Snowboard Park. Op loopafstand kun je ook vaak terecht bij het eenvoudige station van de Bagenelles.

 

Kortom, er valt bij ons volop vakantieplezier te beleven, beslist ook voor kinderen! We beschikken over een groot terras, grote weide met ondermeer orchideeën, speelruimte voor de kids en een barbecue.

 

Wij maken onze honing en confitures. Voorts kunnen we u voorzien van een lekkere Elzasser wijn met lokale kazen, of bier van een lokale ambachtelijke brouwer.

De gîtes Renaud en Rautsch liggen in het gelijknamige ‘lieu dit’ Renaud-Rautsch. Wij zijn het gehele jaar goed met de auto te bereiken. Ook in de wintermaanden, als u over winterbanden en/of sneeuwkettingen beschikt.

 

Mogen wij u binnenkort als een van onze gasten verwelkomen?

(vert. Erik Versantvoort )

 

Au plaisir de vous voir à la "Renaud Rautsch"

 

Chantal   &   Manu